Over ons

over Feestmateriaal Desmet

Bij Feestmateriaal Desmet bieden wij een uitgebreid assortiment voor de verhuur, waaronder tafels, stoelen, koeling, een bar, linnen, glazen, bestek, porselein, partytenten, verwarming, verlichting, plankenvloer, keukenmateriaal, en nog veel meer.

Onze sterkte is onze flexibele service. We bieden de keuze om het materiaal door ons te laten leveren of op te halen. Als je dat wenst, nemen we zelfs de volledige opbouw van jouw feest of evenement voor onze rekening.

Op onze website vind je een selectie uit ons diverse aanbod. Mocht je echter op zoek zijn naar iets specifieks dat niet vermeld staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag voor jou op zoek naar een passende oplossing.

Dankzij onze samenwerking met verschillende partners kunnen we jou een complete dienstverlening aanbieden om jouw feest tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om meubilair, keukenmateriaal, servies, koeling, tenten, muziek, planten, tapijt, traiteur, en meer, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor jouw feestelijke gelegenheid.

Afhaalmagazijn

Waregemstraat 46
8792 Waregem

Indien u hetgeen u zoekt niet terugvindt op onze website helpen wij u graag zoeken achter een gepaste oplossing. Voor grote tenten, klank, licht, springkasteel, planten,.. werken we samen met verschillende partners.