Levering/ophaling

Bij Feestmateriaal Desmet streven we ernaar jouw feestervaring zo zorgeloos mogelijk te maken. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jouw gehuurde feestbenodigdheden op het afgesproken tijdstip en de gewenste locatie worden afgeleverd.

Of het nu gaat om partytenten, elegant meubilair of professionele geluidsapparatuur, Feestmateriaal Desmet staat garant voor kwaliteit en punctualiteit.

Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag met het opzetten van de gehuurde materialen zodat je je kan concentreren op het creëren van onvergetelijke momenten.

Na afloop van jouw evenement komen we langs voor de ophaling van het feestmateriaal. Geen zorgen over het demonteren of terugbrengen van de items; dat regelen wij voor jou. 

Bij Feestmateriaal Desmet streven we ernaar om jouw feestplanning eenvoudig en plezierig te maken. Vertrouw op onze professionele service voor een vlekkeloze levering en ophaling van feestmateriaal.

Indien u hetgeen u zoekt niet terugvindt op onze website helpen wij u graag zoeken achter een gepaste oplossing. Voor grote tenten, klank, licht, springkasteel, planten,.. werken we samen met verschillende partners.